ua en ru

Ломаченко - Лінарес: онлайн трансляція

Ломаченко - Лінарес: онлайн трансляція Ломаченко - Лінарес

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію бою за титул WBA в легкій вазі

Ломаченко - Лінарес. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна у неділю, 13 травня, о 03:30 ранку, а дивитися матч можна на телеканалі "Інтер". Чемпіон світу в напівлегкій вазі за версією WBO українець Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) проведе поєдинок з чемпіоном WBA в легкій вазі венесуельцем Хорхе Лінаресом (44-3, 27 КО). На думку букмекерів, беззаперечним фаворитом протистояння є український боксер.

13 травня 03:30
Нью-Йорк, арена Madison Square Garden

10 раунд. Ломаченко відправив суперника в нокаут! Українець коротким ударом по печінці відправив суперника на канвас рингу. закінчення відліку рефері Хорхе не встав!

9 раунд. Венесуелець провів хорошу серію ударів.

8 раунд. Ломаченко провів кілька хороших і точних серій, Лінарес атакував з аперкотом!

7 раунд. Спокійніше починає Ломаченко і заганяє під канати Лінареса.

Українець у другій половині раунду все ж нагороджує Лінареса порцією ударів.

6 раунд. Екватор поєдинку. Лінарес отримав попередження від рефері за удар нижче пояса.

Під кінець раунду венесуелець відправляє Ломаченка у перший в історії українця нокдаун! Дуже швидко і несподівано Василь пропускає!!

5 раунд. Починає давити Лінарес українця, але Ломаченко розносить захист суперника короткими і швидкими ударами.

4 раунд. Неймовірну кількість ударів викинув українець - Лінарес починає пропускати досить багато.

3 раунд. Спокійний раунд. Короткі удари від Ломаченка - Лінарес досить рухливий.

2 раунд. Багато уваги ударам по корпусу приділяє Ломаченко. Лінарес вдало їх блокує і намагається відповідати. Венесуелець віддав центр рингу і працює з дальної дистанції.

1 раунд. Ломаченко займає центр рингу і працює по корпусу. Линарес показав, що він непростий суперник!

- Бій розпочався!

- Прозвучала знаменита фраза конферансьє Майкла Баффера Let's get ready to rumble!

- Василь виходить на ринг! Поєдинок ось-ось почнеться!

- Карлос Адамс переміг Барреру одноголосним рішенням суддів.

- Ломаченко і Лінаресу вже тейпіруют руки. З нетерпінням чекаємо початок бою!

- Зараз йде бій андеркарту між Карлосом Адамсом з Домінікани і мексиканцем Алехандро Баррерой. Бій на 10 раундів.

- Рукавички, в яких Ломаченко вийде на бій з Лінаресом.

Ломаченко - Лінарес: онлайн трансляція

- Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) заявив, що Ломаченко повинен нокаутувати Лінареса:

"Думаю, Ломаченко нокаутує Лінареса і якщо він не зробить цього, то я буду шокований. Лінарес - хороший боксер, сліпучий боєць, який все робить правильно, але він не досить міцний, щоб битися такими хлопцями, як Ломаченко або Головкін. Для цього тобі потрібно бути дуже міцним або дуже хитрим, чого у Лінареса немає. До цього його нокаутували тричі".

- Срібний призер Олімпійських ігор 2016 в Ріо Шакур Стівенсон (6-0, 3 КО) поділився думкою про бій:

"Я думаю, що Ломаченко виграє достроково. Протягом бою Ломаченко буде виглядати все краще і краще, піднімати темп, і я не думаю, що Лінарес зможе витримати цей тиск".

- Легендарний український боксер Володимир Кличко також прилетів до Нью-Йорка щоб підтримати свого співвітчизника. На фото також присутній російський боксер Сергій Ковальов, який теж поповнить групу підтримки нашого боксера.

Ломаченко - Лінарес: онлайн трансляція

Фото instagram.com/sergeykrusherkovalev

- Нью-Йорк чекає на супербій!

Ломаченко - Лінарес: онлайн трансляція

Фото twitter.com/HECZAR

- Американська асоціація журналістів, які висвітлюють бокс, визнала Ломаченко найкращим боксером 2017 року. Перед боєм з Лінаресом йому вручать цю нагороду.

Журналісти та експерти боксу в США відзначили три перемоги спортсмена - над Джейсоном Сосой, Мігелем Марріагой і Гільєрмо Рігондо. Крім того, приз найкращому тренеру року отримає батько Василя Ломаченка - Анатолій.

- Напередодні бою з Хорхе Лінаресом Василь Ломаченко звернувся до вболівальників:

- Всесвітня боксерська асоціація (WBA) виготовила спеціальний суперпояс для переможця бою Ломаченко - Лінарес.

- Одним з тих, хто підтримає свого друга і кума в американському бою, буде наш знаменитий боксер Олександр Усик, вже прилетів до Нью-Йорк.


Ломаченко, який на даний момент є володарем титулу WBO у другій напівлегкій вазі, спробує відібрати у Лінареса його чемпіонський пояс за версією WBA.

Нинішній бій стане дебютним для українця в легкій вазі (до 61,2 кг). Раніше він завойовував титули в напівлегкій (до 57,2 кг) і другий напівлегкій (до 59 кг) категоріях.

Таким чином, майбутній бій для Василя - можливість завоювати звання чемпіона світу вже в третій ваговій категорії всього лише за 12 поєдинків. Якщо він це зробить, це буде унікальне досягнення в світі боксу, черговий світовий рекорд по швидкості завоювання титулів. Зараз рекорд належить японцю Кадзуто Іоке - 18 поєдинків.

Проте у разі перемоги над венесуельцем, Ломаченко також повинен буде вирішити, в якій вазі він продовжить свою кар'єру. Всесвітня боксерська організація (WBO), титулом якої на даний момент володіє Василь, дасть українцеві на прийняття рішення 10 днів після бою.

Якщо українець вирішить залишитися в легкій вазі, то повинен буде звільнити титул WBO у другій напівлегкій вазі, Який розіграють в поєдинках японець Масаюки Іто (23-1-1, 12 КО) і пуерториканець Крістофер Діас (23-0, 15 КО).

На даний момент 30-річний Ломаченко провів 11 боїв на професійному рингу і отримав в них 10 перемог, 8 нокаутом. Чотири останні бої українця завершилися відмовою суперника в перерві між раундами.

На рахунку 32-річного Хорхе Лінареса, який не програє на профі-рингу з 2012 року, 47 поєдинків, 44 перемоги, з яких 27 нокаутом і 3 поразки. Останній бій венесуелець провів в січні, перемігши за очками (118-110 і 117-111 двічі) філіппінця Мерсіто Гесте.

Боксери підійшли до бою з однаковою вагою - 61,1 кг. Але суперник перевершує українця в антропометрії - Лінарес вище Ломаченка на три сантиметри (173 проти 170 см) і має більший розмах рук (175 проти 166 см).

Обидва боксери обіцяють: на глядачів чекає цікавий і видовищний поєдинок. Вболіваємо за українця!