ua en ru

Ломаченко: В дитинстві був упевнений, що Майк Тайсон живе в Україні

Ломаченко: В дитинстві був упевнений, що Майк Тайсон живе в Україні Фото: Василь Ломаченко

Українцю подобаються американські боксери

Один з найкращих боксерів світу українець Василь Ломаченко розповів про своїх кумирів дитинства. Про це повідомляє сайт боксера.

"У дитинстві улюбленою боксером у мене був Майк Тайсон. В 6 років, по-моєму, я дізнався, що він взагалі не українець. Я думав, що він українець і живе десь у наших краях. Завжди переживав за нього, хворів. І так в один момент зайшов розмова з батьком, і він сказав "Та ні, Майк живе далеко в Америці. І він - не наш". Я дуже засмутився, почав плакати, я чомусь думав, що він досяжний, десь поруч знаходиться. Він завжди був моїм кумиром, і я чекав зустрічі з ним. Але ось минуло 20 років, і зараз Тайсон вже говорить про мене. Це дуже приємно, звичайно", - сказав Ломаченко.

"Був у мене в дитинстві ще один кумир. Рой Джонс. Ті, хто його знають, вважають віртуозом своєї справи. Ніякого мордобою, ніякої крові по пояс. Він писав, як кажуть, картини на рингу. Його бої можна було дивитися на одному диханні. Боксуючи, він сам отримував задоволення. І це було видовище", - додав боксер.

Додамо, що наприкінці минулого року американець Рой Джонс прийняв російське громадянство і в першому ж бою під прапором Росії був відправлений у нокаут.