ua en ru

На локалізацію пожежі в Балаклії може знадобитися 2-3 доби, - МВС

На локалізацію пожежі в Балаклії може знадобитися 2-3 доби, - МВС Фото: Іван Варченко

Сподіватися на те, що сьогодні евакуйовані жителі зможуть повернутися додому не варто

На локалізацію пожежі і вибухів на артилерійському складі в Балаклії Харківської області може знадобитися 2-3 доби і більше. Про це повідомляє радник голови Міністерства внутрішніх справ Іван Варченко у Facebook.

"Локалізація пожежі та вибухів може продовжитися від 2-3 діб і більше. Як це було у Сватовому, Лозовій, Новобогданівці", - відзначив Варченко.

Він додає, що судячи з масштабів та інтенсивності вибухів, сподіватися на те, що вже сьогодні евакуйовані жителі зможуть повернутися додому не варто. Ситуація залишається небезпечною.

Радник міністра МВС також зазначає, що силовики готові вжити найжорсткіших заходів до мародерів, які можуть з'явитися в зоні виселення.

"Радимо тим людям, чиї рідні та близькі знаходяться на трасах довкруг Балаклії і спостерігають за вибухами, запросити своїх родичів до себе, в безпечні місця", - додав Варченко.

Судячи з масштабів та інтенсивності вибухів, сподіватися на те, щоб вже сьогодні повернутися додому, балаклійцям не варт...

Опубліковано Ivan Varchenko 23 березень 2017 р.

Нагадаємо, вибухи на складі боєприпасів у Балаклії могло спровокувати скидання невідомих засобів з літального апарату. Про це на брифінгу заявив голова СБУ Василь Грицак.