ua en ru

У ЛНР заявили, що введення миротворців на Донбас буде "оголошенням війни"

У ЛНР заявили, що введення миротворців на Донбас буде "оголошенням війни" Фото: Владислав Дейнего (facebook.com/vlad.danego)

Дейнего не виключив право Держдепартаменту США розпоряджатися контингентом миротворців ООН

"Виконуючий обов'язки міністра закордонних справ" терористичної організації "Луганська народна республіка" Владислав Дейнего заявив, що пропозиція Держдепартаменту Сполучених Штатів розмістити миротворців ООН на всій території Донбасу буде означати "оголошення війни". Про це повідомляє РБК.

"Будь-які спроби просувати збройні сили на територію іншої держави - це називається "оголошення війни". Вони хочуть оголосити війну? Вони її отримають", - заявив Дейнего.

Крім того, Дейнего не виключив право Держдепартаменту США розпоряджатися контингентом миротворців ООН, "бо вони фінансують".

"Яке відношення Держдеп має до ЛНР і Росії? Хто їм давав право голосу в цьому питанні? Чому не на місяці, чому не на кордоні Австрії з Австралією, які вони постійно плутають?" - обурився Дейнего.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що США готові підтримати фінансування миротворців ООН на Донбасі незважаючи на наміри нинішньої адміністрації істотно скоротити внески в ООН, в тому числі на миротворчі операції.