ua en ru

У ЛНР заявили про відновлення подачі води на окуповану територію

У ЛНР заявили про відновлення подачі води на окуповану територію Фото: у ЛНР заявили про відновлення подачі води на окуповану територію

Подача води відновилася з двох водозаборів

На окуповану територію Луганської області відновилася подача води. Про це повідомив головний інженер ОКП "Компанія "Луганськвода" Олексій Анчишкін, передає сепаратистський сайт "Луганський інформаційний центр".

"Учора, 9 червня, о 15.00 відновилася подача води на територію "республіки" з двох водозаборів, розташованих на підконтрольній Києву території. Зараз заповнюються водопровідні мережі", - сказав Анчишкін.

Як повідомляє "Луганський інформаційний центр", українська сторона погодилася частково відновити подачу води на окуповану територію після звернення ЛНР в Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ.

Нагадаємо, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль повністю перекрив воду на окуповану територію Луганської області у відповідь на те, що так звана "Луганська народна республіка" (ЛНР) відключило електроенергію для Станиці Луганської.