ua en ru

ЛНР заборонила мовлення телеканалу "ІРТА", що належить екс-нардепа від ПР Ландіку

Самопроголошена "Луганська народна республіка" (ЛНР) заборонила мовлення телеканалу "ІРТА", що належить колишньому народному депутату від Партії регіонів Володимиру Ландіку.

Самопроголошена "Луганська народна республіка" (ЛНР) заборонила мовлення телеканалу "ІРТА", що належить колишньому народному депутату від Партії регіонів Володимиру Ландіку. Про це сьогодні на прес-конференції заявив лідер ЛНР Валерій Болотов, передає його прес-служба.

"Сьогодні мною віддано наказ про припинення діяльності телеканалу "ІРТА", що належить місцевому олігарху Володимиру Ландіку, який зараз проживає в Києві. В умовах військового часу, коли народ Луганської народної республіки веде війну з бандформуваннями київської хунти, телеканал "ІРТА" виступає в ролі важкого знаряддя пропаганди київського режиму, стріляючи в спину своєму народові і нашим бійцям", - розповів Болотов.

За його словами, колектив телекомпанії найближчим часом буде працевлаштований у створюваний зараз державний медіахолдинг ЛНР, у відповідності зі своїми професійними якостями та компетенцією".