ua en ru

ЛНР заблокувала виїзд працівників шахт до підконтрольних Україні районів, - Тимчук

ЛНР заблокувала виїзд працівників шахт до підконтрольних Україні районів, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

ЛНР перешкоджає виїзду менеджменту і фахівців вугільних підприємств

Самопроголошена "Луганська народна республіка" заблокувала виїзд співробітників "націоналізованих" шахт до підконтрольних Україні районів. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука у Facebook.

За словами Тимчука, в ЛНР завершили "перереєстрацію" українських вугільних підприємств, а в "державному банку ЛНР" зарезервували розрахункові рахунки для зазначених структур. Працівників шахт, які раніше входили в групу ДТЕК бізнесмена Ріната Ахметова, змушують писати заяву про прийом на роботу в нову структуру "ЗАО "Внешторгсервис" ЛНР".

"При цьому співробітникам "правоохоронних органів ЛНР" поставлено завдання блокувати виїзд працівників вугільних підприємств, насамперед з числа менеджменту і висококваліфікованих фахівців, на підконтрольну Україні територію", - додав Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». У період з 29 березня по 4 квітня ц. р. інтенсивність вогневих уд...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 4 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що блокада Донбасу збільшила кількість переселенців в Маріуполі. Зокрема, їхня кількість збільшилася за рахунок інженерних кадрів, які покинули металургійні підприємства і шахти після "націоналізації".