ua en ru

ЛНР навмисне затягує відновлення електропостачання Катеринівки, - СЦКК

ЛНР навмисне затягує відновлення електропостачання Катеринівки, - СЦКК Фото: бойовики на Донбасі (youtube.com/Ruptly TV)

Бойовики не надають гарантій безпеки для ремонту ліній електропередач

Керівництво самопроголошеної "Луганської народної республіки" навмисне затягує відновлення електропостачання населеного пункту Катеринівка. Про це йдеться в повідомленні української сторони Спільного центру контролю і координації режиму припинення вогню, опублікованому на сторінці прес-центру АТО у Facebook.

Повідомляється, що до СЦКК надійшла заявка від "Луганського енергетичного об'єднання" щодо сприяння в організації ремонту лінії електропостачання в районі населеного пункту Катеринівка, населення якого вже 9 діб перебуває без світла.

"З огляду на погіршення погодних умов і зниження температури, умови проживання місцевого населення погіршуються. Українська сторона СЦКК забезпечила отримання гарантій безпеки від підрозділів ЗСУ...в той час, як з боку ОРЛО таких гарантій немає. Російська сторона СЦКК, як і керівництво ОРЛО, не вважають зазначені аргументи важливими для цивільного населення Катеринівки", - йдеться в повідомленні.

УС СЦКК: керівництво ОРЛО навмисно затягує відновлення об’єктів цивільної інфраструктури на Донбасі На адресу СЦКК пост...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ватажки бойовиків на Донбасі перешкоджають відновленню інфраструктури. Зокрема, противник не надав гарантії безпеки для ремонту ділянки залізниці.