ua en ru

У ЛНР різко активізувався "чорний ринок" палива із завищеними цінами, - Тимчук

У ЛНР різко активізувався "чорний ринок" палива із завищеними цінами, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

В окупованих районах Луганської області вже два тижні спостерігається дефіцит бензину

На підконтрольній самопроголошеній "Луганській народній республіці" території різко активізувався "чорний ринок" палива із завищеними цінами для населення. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука у Facebook.

"В окремих окупованих районах Луганської області (ЛНР) протягом 2 тижнів на АЗС відсутній бензин (відпускається тільки за спеціальним дозволом на потреби "військових"), - повідомив Тимчук.

За його словами, на цьому тлі в ЛНР різко активізувався "чорний ринок" палива. Зокрема, у Голубівці (колишній Кіровськ) ціна за літр А-92 становить близько 80 російських рублів.

Оперативные данные группы Информационное Сопротивление После переброски в сторону Староласпы усиления российско-террори...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 17 серпня 2017 р.

Нагадаємо, в червні повідомлялося, що в ЛНР виникли систематичні проблеми з поставками бензину для потреб населення. За даними групи ІС, жителі окупованих районів Луганської області висловлювали невдоволення низьким рівнем забезпечення порівняно з сусідньою "Донецькою народною республікою".