ua en ru

У ЛНР на Великдень сталася масова бійка бойовиків з російськими "козаками", - Тимчук

У ЛНР на Великдень сталася масова бійка бойовиків з російськими "козаками", - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

На околиці Луганська на честь Великодня п'яний бойовик підривав гранати на пустирі

У так званій "Луганській народній республіці" (ЛНР) на Великдень сталася масова бійка бойовиків з російськими "козаками". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В ЛНР святкові дні пройшли змістовно...В Алчевську була зафіксована масова бійка між представниками одного з мотострілкових підрозділів "2-го АК ЛНР" і російськими "козаками" - в результаті 2-є поранених з ножовими пораненнями були госпіталізовані, один отримав черепно-мозкову травму в результаті удару по голові урною для сміття", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією Тимчука, в н.п. Хрустальний (колишній Красний Луч) п'яний бойовик на ґрунті побутового конфлікту застрелив чергою з АК-74 свого товариша по чарці з числа місцевих жителів. Крім того, на околиці Луганська п'яний бойовик на пустирі підривав гранати на честь Великодня. Він встиг підірвати 2 гранати, після чого був затриманий патрулем терористів.

Оперативные данные группы ИС В течение последних 3-х суток движение грузового транспорта и перемещение военной техники ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 17 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ЛНР медичні працівники поголовно оголошені військовозобов'язаними.