ua en ru

ЛНР пояснює перешкоду роботі КПВВ у Золотому "активністю" сил АТО, - Тимчук

ЛНР пояснює перешкоду роботі КПВВ у Золотому "активністю" сил АТО, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук розповів, чим ЛНР мотивує відмову пропускати людей через Золоте

Бойовики ЛНР поширюють інформацію про "українських диверсантів"

Бойовики самопроголошеної "Луганської народної республіки" поширюють інформацію про те, що перешкоджання роботі КПВВ "Золоте" викликане нібито активністю українських військових на даному напрямку. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Бойовики ЛНР розповсюджують серед місцевого населення інформацію про те, що перешкоджання роботі КПВВ "Золоте" викликане нібито активністю ДРГ українських військ на даному напрямку, що мінують місцевість і прагнуть проникнути в райони н. п. Стаханов, Алчевськ і Перевальськ для проведення диверсійної діяльності", - повідомив Тимчук.


Він також зазначив, що в Донецьку на основних вулицях міста зафіксована активність руху військових вантажних автомобілів.

"Зокрема, спостерігалася активне перекидання "КамАЗів" та "Уралов" із заклеєними тактичними знаками. У той же час, на вулицях Донецька спостерігається скорочення кількості озброєних бойовиків, що раніше вільно пересувалися по місту", - повідомив Тимчук.

Він також додав, що слідом за Горлівкою в Макіївці також починають створювати "мобільні антидиверсійні групи".

Нагадаємо, Держприкордонслужба виступає за збільшення числа КПВВ на Донбасі.