ua en ru

У ЛНР невідомі нанесли ножові поранення бойовику з мотострілецької бригади, - розвідка

У ЛНР невідомі нанесли ножові поранення бойовику з мотострілецької бригади, - розвідка Фото: бойовики (mykolaivka-rada.gov.ua)

Поранення завдали бойовику в районі Алчевська

На тимчасово непідконтрольної Україні території Луганської області невідомі нанесли ножові поранення бойовику з мотострілецької бригади. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У смузі відповідальності 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК невідомими були нанесені ножові поранення військовослужбовцю бригади", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби розвідки Міноборони, обставини події наразі з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сирії загинули 8 бойовиків так званої "Донецької народної республіки", ще 2 бойовика отримали поранення. У зв'язку з тим, що загиблі не є громадянами Російської Федерації (РФ), їх тіла будуть поховані на території Сирії.

Наголошується, що таким чином підтверджено черговий факт участі військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) у складі військового контингенту ЗС РФ в Сирії.