ua en ru

В ЛНР частину командирів бойовиків усунено після перевірки на детекторі брехні, - розвідка

В ЛНР частину командирів бойовиків усунено після перевірки на детекторі брехні, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (mykolaivka-rada.gov.ua)

Метою перевірки є виявлення зловживань службовим становищем

В так званій "Луганській народній республіці" (ЛНР) більшість командирів бойовиків усунено від служби після перевірки на детекторі брехні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, у підрозділах бойовиків проводиться перевірка командного складу. Метою перевірки є виявлення зловживань службовим становищем.

"З метою виявлення осіб, які зловживають службовим становищем та не придатні для подальшого проходження служби на командних посадах, в 4 окремій мотострілецькій бригаді (Алчевськ) 2 АК за наказом командира бригади проводиться перевірка командирів підрозділів на детекторі брехні. Більшість з них тимчасово усунені від виконання службових обов’язків, а одного ув’язнено", - йдеться у повідомленні.

В ЛНР частину командирів бойовиків усунено після перевірки на детекторі брехні, - розвідка

Фото: запис у Facebook Головного управління розвідки Міноборони

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підрозділи бойовиків на Донбасі планують поповнити за рахунок програми РФ з повернення біженців.