ua en ru

ЛКМЗ з квітня ц.р. виходить на повне завантаження виробництва.

Лозовський ковальсько-механічний завод, найбільше ковальсько-штампувальне підприємство України, що входить до Індустріальної групи УПЕК, з квітня виходить на повне завантаження виробництва, повідомляє прес-служба УПЕК.

За словами президента ІГ УПЕК Анатолія Гіршфельда, ЛКМЗ коректує свої плани у бік збільшення. «Цього року планувалося випустити товарної продукції на суму 380 млн грн, проте вже сьогодні ми плануємо вийти до кінця року на 420 млн грн», - сказав він.

Як повідомив генеральний директор Василь Черномаз, «зокрема, з квітня поточного року ЛКМЗ почав випуск тракторокомплектів для Харківського тракторного заводу. Контракт з ХТЗ на суму близько 90 млн грн (більше 1200 тракторокомплектів) планується виконати до грудня поточного року».

ЗАТ «Лозовський ковальсько-механічний завод» - найбільше ковальсько-штампувальне підприємство України і СНД. Спеціалізується на масовому великосерійному виробництві поковок 300 різних найменувань, встановлена потужність - до 180 тис. т поковок в рік.

У 2009 р. чистий дохід ЛКМЗ скоротився на 73% в порівнянні з попереднім роком і склав 113,9 млн грн (у 2008 р. - 421,2 млн). Збиток підприємства склав 31 млн грн (у 2008 р. прибуток склав 25,8 млн грн).

Індустріальна група УПЕК (ІГ УПЕК) - одна з найбільших в Україні приватних компаній, що спеціалізуються в машинобудівному бізнесі, - виробник вузлів і устаткування для залізничної, автомобільної, сільськогосподарської, машинобудівної і металургійної галузей.

ІГ УПЕК створена в 1995 р. і сьогодні розвивається як клієнтоорієнтіована інженерна індустріальна група.