ua en ru

ЛКМЗ планує в 2011 р. збільшити обсяг випуску товарної продукції в 2 рази

"Лозівський ковальсько-механічний завод" планує в 2011 р. збільшити обсяг випуску товарної продукції більш ніж у 2 рази. Про це йдеться в повідомленні підприємства.
"Приріст планується практично по всій структурі виробництва: по штампуванню він складе близько 60%, з випуску мостів для ХТЗ - 110% і близько 40% - мостів для автодорожньої техніки", - йдеться в повідомленні.
"На ЛКМЗ у стадії освоєння вже перебуває понад 20 одиниць техніки. У цьому році ми плануємо провести випробування не менше десятка зразків. Вже в 2012 р. ми повинні зробити сільгосптехніки на суму близько 100 млн грн, а до 2015 р. збільшити цей обсяг до 400 млн грн - у найближчі 3-4 роки виробництво сільгосптехніки повинно скласти близько 40% обсягів виробництва заводу ", - зазначив генеральний директор ЛКМЗ Василь Чорномаз.
У 2010 р. прибуток підприємства склав 25,5 млн грн проти збитків у 31 млн грн роком раніше.
ЗАТ "Лозівський ковальсько-механічний завод" - одне з найбільших ковальсько-штампувальних і механоскладальних підприємств Україні та СНД.Спеціалізується на масовому великосерійному виробництві поковок 300 різних найменувань, встановлена потужність - до 180 тис. т поковок на рік. Входить до "Індустріальної групи УПЕК".
В ІГ "УПЕК" також входять: "Харківський підшипниковий завод", "Оскольський підшипниковий завод ХАРП", "Українська ливарна компанія", "Харківський електротехнічний завод "Укрелектромаш" , "Харківський верстатобудівний завод "Харверст" тощо.