ua en ru

У Лівії в фургоні-рефрижераторі виявили 7 загиблих мігрантів

У Лівії в фургоні-рефрижераторі виявили 7 загиблих мігрантів Фото: у рефрижераторі виявили 7 загиблих мігрантів

Контрабандисти залишили фургон на схід від Тріполі

У Лівії у фургоні-рефрижераторі виявили тіла 7 загиблих мігрантів, 28 осіб вдалося врятувати. Про це повідомляє Reuters.

"Рефрижератор, в якому деякі мігранти були знайдені мертвими, виявили в прибережному місті Тріполі, Лівія, 4 червня 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, сім африканських мігрантів загинули, імовірно від задухи після того, як їх закрили на 2 дні в рефрижераторі, який був залишений людьми-контрабандистами на лівійському узбережжі.

Так, 28 осіб, в тому числі 5 жінок, були врятовані в неділю, коли вантажівка була виявлена в Гараболлі, в 50 км на схід від Тріполі, що є спільною відправною точкою для переселенців, які перетинають Середземне море з Італією.

"Ми отримали дзвінок від цивільної особи, яка повідомила, що чує голоси, які виходять з вантажівки, на його думку, африканців, грунтуючись на їхній мові", - сказав Адель Мостафа, співробітник міграційної служби в Тріполі.

Ті мігранти, що залишилися в живих розповіли, що їх залишили там контрабандисти. Мігранти сказали, що водій вантажівки кинув транспортний засіб на узбіччі дороги, коли невідомі бойовики почали стріляти по шинах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті зіткнення автобуса з вантажівкою в північному індійському штаті Уттар-Прадеш загинули 22 людини, ще 19 отримали поранення.