ua en ru

"Ліверпуль" виступив із заявою щодо зіткнення фанатів перед матчем з "Ромою"

"Ліверпуль" виступив із заявою щодо зіткнення фанатів перед матчем з "Ромою" Фото: "Ліверпуль" зробив заяву (liverpoolfc.com)

Клуб готовий надати усіляку допомогу поліції

"Ліверпуль" виступив з офіційною заявою щодо зіткнення фанатів перед першим матчем півфіналу Ліги чемпіонів з "Ромою" (5:2). Про це повідомляється на сайті клубу.

"Ліверпуль" вражений звістками про те, що уболівальник команди знаходиться в критичному стані після нападу перед матчем Ліги чемпіонів з "Ромою". Наші думки з потерпілим і його сім'єю. Ми надамо повну підтримку", - йдеться в заяві.

Раніше стало відомо, що поліція затримала двох уболівальників римської команди за підозрою в замаху на життя 53-річного англійця, який зараз перебуває в лікарні в критичному стані.

Інцидент стався біля одного з пабів за 10 хвилин до стартового свистка в матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. За інформацією BBC, прихильники італійської команди атакували англійських уболівальників і стали бити їх пасками.

На місці події були проведені судово-медичні експертизи. Поліцейські ведуть допит затриманих.

Поліція Ліверпуля також звернулася до свідків конфлікту з проханням надати будь-які відеоматеріали або іншу інформацію.

Нагадаємо, в Румунії поліція затримала понад 50 осіб за безлади під час футбольного матчу між командами систем бухарестських клубів "Стяуа" і "Рапід".