ua en ru

Ліверпуль - Рома: анонс матчу

Ліверпуль - Рома: анонс матчу Фото: Юрген Клопп vs Еусебіо Ді Франческо (liverpoolfc.com)

Готуємося до матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Англійський "Ліверпуль" і італійська "Рома" зійдуться в першому поєдинку 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, перевага на боці в даному поєдинку "мерсисайдців".

24 квітня 21:45
Ліверпуль, стадіон "Енфілд"

"Ліверпуль" вийшов в півфінал найпрестижнішого єврокубку вперше за 10 років, а "Рома" і зовсім не грала на цій стадії з 1984 року. Чи вистоять італійці в гостях проти атакуючої міці "мерсисайдців"?

На матч призначена бригада арбітрів з Німеччини на чолі з Феліксом Бріхом. Примітно, що саме він судив перший матч червоних з "Манчестер Сіті" у чвертьфіналі. Тоді "Ліверпуль" розгромив суперника з рахунком 3:0.

Його асистентами на грі будуть Марк Борш і Штефан Лупп. Додаткові судді - Бастіан Данкерт і Марко Фрітц. Четвертим рефері призначений Маркус Хекер.

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп: "У обох команд є шанс вийти у фінал, і це все що мені потрібно. Якщо це можливо, давайте зробимо все, щоб досягти цього. Для "Роми" півфінал - особливе досягнення, як і для нас. Це унікальні моменти. Якщо ви не здатні насолоджуватися ними, з вами щось не так".

Головний тренер "Роми" Еусебіо Ді Франческо: "Енфілд" - неймовірний стадіон. Англійські стадіони взагалі надзвичайно красиві. Ми в Італії не звикли до того, що вболівальники перебувають прямо поруч з нами. Вболівальники будуть на боці "Ліверпуля", але і ми не залишимося без підтримки".

Орієнтовні склади:

"Ліверпуль": Каріус; Александер-Арнолд, Ловрен, ван Дейк, Робертсон; Окслейд-Чемберлен, Хендерсон, Мілнер; Салах, Фірміно, Мане
Не зіграють: Лаллана (розтягнення задньої поверхні стегна), Матіп (стегно), Емре Джан (спина)

"Рома": Аліссон; Флоренці, Манолас, Фасіо, Коларов; Де Россі, Строотман, Наінгголан; Перотті, Джеко, Дженгиз Юндер
Не зіграють: Карсдорп (коліно), Дефрель (коліно).