ua en ru

"Ліверпуль" завдав "Ман Сіті" першої поразки в поточному чемпіонаті Англії

"Ліверпуль" завдав "Ман Сіті" першої поразки в поточному чемпіонаті Англії Фото: "Ліверпуль" - "Манчестер Сіті" (twitter.com/LFC)

Підопічні Клоппа розправилися з командою Гвардіоли - 4:3

"Манчестер Сіті" зазнав першої поразки від "Ліверпуля" в нинішньому сезоні чемпіонату Англії. Про це повідомляється в Twitter англійської Прем'єр-ліги (АПЛ).

Зустріч в рамках 23 туру АПЛ проходила на стадіоні "Енфілд" і завершилася з рахунком 4:3.

У складі переможців голи на свій рахунок записали Алекс Окслейд-Чемберлен, Роберто Фірміно, Садіо Мане і Мохамед Салах. У складі "міщан" відзначилися Лерой Зане, Бернарду Сілва і Ілкай Гюндоган.

Таким чином, "Ліверпуль" здобув четверту поспіль перемогу в АПЛ, довівши серію без поразок до 14 матчів.

"Манчестер Сіті" не програвав у чемпіонаті протягом 30 турів з урахуванням минулого сезону. Останньої поразки "городяни" зазнали 5 квітня 2017 року гостях від "Челсі" (1:2). Раніше в нинішньому сезоні "Манчестер Сіті" програв лише одного разу - в виїзному матчі групового етапу Ліги чемпіонів з донецьким "Шахтарем" (1:2).

Не дивлячись на поразку, команда Хосепа Гвардіоли з 62 очками зберегла лідируючу позицію в таблиці чемпіонату Англії, "Ліверпуль" набрав 47 очок і зрівнявся з "Манчестер Юнайтед" і "Челсі" і займає третю сходинку.

Нагадаємо, головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола в рекордний четвертий раз визнаний кращим наставником місяця англійської Прем'єр-ліги.