ua en ru

Ліверпуль - Манчестер Сіті: анонс матчу

Ліверпуль - Манчестер Сіті: анонс матчу Фото: "Ліверпуль" - "Манчестер Сіті" (premierleague.com)

Готуємося до матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

"Ліверпуль" у першому поєдинку чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів на своєму полі прийме "Манчестер Сіті". Онлайн-трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися поєдинок можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, фаворитом у цьому матчі є команда Гвардіоли.

4 квітня 21:45
Ліверпуль, стадіон "Енфілд"

"Ліверпуль" і "Манчестер Сіті" щорічно грають проти один одного в чемпіонаті Англії, але вперше зійдуться в Лізі чемпіонів.

Матч двох останніх представників Англії в 1/4 фіналу розсудить німецька бригада арбітрів на чолі з Феліксом Брихом. Допомагати йому будуть асистенти Марк Борш і Штефан Лупп, а додатковим суддями виступлять Марко Фрітц і Бастіан Данкерт. Роль четвертого арбітра виконає Маркус Хекер.

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп: "Перемогти "Манчестер Сіті" - важке завдання. Але ми хотіли пройти якомога далі, і було зрозуміло, що доведеться зустрічатися з найсильнішими командами в світі. Думаю, впевненість "Сіті" у своїх силах зараз на дивно високому рівні, але і ми в хорошій формі. Люблю складні завдання, люблю важку роботу".

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола: "Всі говорять про те, яку небезпеку становить "Ліверпуль". Але ж так само було б, якби нам дісталася "Барселона", "Баварія" чи "Севілья". У чвертьфіналі цього турніру треба бути готовими до дуелі проти кращих клубів світу".

Орієнтовні склади:

"Ліверпуль": Каріус; Александер-Арнолд, Ловрен, ван Дейк, Робертсон; Мілнер, Хендерсон, Окслейд-Чемберлен; Салах, Фірміно, Мане
Не зіграють: Матіп (стегно), Гомес (голеностоп), Лаллана (розтягнення задньої поверхні стегна), Клаван (забій), Вудберн (забій), Брюстер (голеностоп)
Під питанням: Джан (спина)

"Манчестер Сіті": Едерсон; Уокер, Отаменді, Компані, Емерік Ляпорт; де Брейне, Фернандіньо, Сільва; Стерлінг, Габріел Жезус, Сані
Не зіграють: Менді (коліно), Агуеро (коліно)
Під питанням: Стоунз (струс)