ua en ru

"Ліверпуль" громить "Рому" в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

"Ліверпуль" громить "Рому" в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Фото: "Ліверпуль" - "Рома" (twitter.com/lfc)

Сім м'ячів забили команди

"Ліверпуль" в рідних стінах розгромив "Рому" в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч завершилася з рахунком 5:2.

Гра почалася для "Роми" добре. Але коли хвилині на 25 "Ліверпуль" включив швидкості, римляни перестали встигати. "Ліверпуль" пішов на перерву із заслуженою форою в два м'ячі. Дублем у першому таймі відзначився Салах.

Після перерви "Ліверпуль" закотив ще три голи: Салах на 56 і 61 хвилинах, а також на 68 хвилині Фірміно оформив дубль. На 81 хвилині Едіну Джеко вдалося розмочити рахунок, а через чотири хвилини "Рома" заробила пенальті, який реалізував Дієго Перотті.

Раптово це протистояння, яке, здавалося б, на 100% було за "Ліверпулем", знову выдродило інтригу. Забити 3:0 для "Роми" - цілком реально. У Вічному місті буде за що грати! Матч-відповідь між командами відбудеться 2 травня.

Нагадаємо, футболіст "Ліверпуля" Мохамед Салах, який в сезоні 2017/18 визнаний кращим гравцем року в Англії за версією Асоціації професійних футболістів (PFA), є головною трансферною метою мадридського "Реала" на найближче міжсезоння.