ua en ru

У Лисичанську відбулася перестрілка, одна людина загинула

У Лисичанську відбулася перестрілка, одна людина загинула Фото: Георгій Тука

Учасником події був "громадянин Ф", який напередодні "скандалив" в його приймальні

У Лисичанську (Луганська область) сталася перестрілка, в результаті якої загинула одна людина. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Георгій Тука на своїй сторінці в Facebook.

"У Лисичанську сталася перестрілка, в результаті якої одна людина опинилася в лікарні з кульовим пораненням в голову. Через якийсь час ця людина... померла. У справі фігурує автомат "Калашникова", з якого і були зроблені постріли", - написав Тука.

Як повідомив Тука, другим учасником події був "громадянин Ф", який напередодні "скандалив" в його приймальні.

"Вчора пізно ввечері, коли я був в Сватове, в приймальню зайшов громадянин Ф. Представившись депутатом однієї з обласних рад, ця людина розповів, що прибув підтримати один з батальйонів. Весь час намагався пройти в кабінет, з'ясувати де я. Потім, почав не зовсім коректно поводитися по відношенню до моєї помічниці. На щастя, у прийомну зайшов останній із співробітників, що залишався ще на роботі, і відвідувач швидко ретирувався", - написав Тука.

Хм... Первый ответ на вопрос "зачем вам охрана".Вчера поздно вечером, когда я был в Сватово, в приемную зашел гражданин...

Posted by Георгій Тука on 31 октября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один військовий, один поранений.