ua en ru

У Лисичанську маршрутка зіштовхнулася з вантажівкою, є постраждалі

У Лисичанську маршрутка зіштовхнулася з вантажівкою, є постраждалі Фото: ДТП у Лисичанську (lg.npu.gov.ua)

Внаслідок ДТП у Лисичанську постраждали 10 осіб

У Лисичанську (Луганська область) маршрутка зіштовхнулася з вантажівкою, внаслідок чого постраждали 10 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції Луганської області.

Як зазначається, аварія сталася сьогодні пообіді, 16 квітня 2018 року, на перехресті вулиць Машинобудівельників та вул. Гора Попова, де зіштовхнулися автомобіль "МАЗ" та мікроавтобус "Рута".

Спочатку було відомо про трьох постраждалих: двох пасажирів та водія мікроавтобусу, а також пасажир автомобіля "МАЗ". Втім, станом на 16 годину число постраждалих збільшилося до 10: у трьох - перелами ребер та ключиці, у сімох громадян - ушиби.

У Лисичанську маршрутка зіштовхнулася з вантажівкою, є постраждаліУ Лисичанську маршрутка зіштовхнулася з вантажівкою, є постраждаліУ Лисичанську маршрутка зіштовхнулася з вантажівкою, є постраждаліУ Лисичанську маршрутка зіштовхнулася з вантажівкою, є постраждалі

Фото: ДТП у Лисичанську (lg.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок ДТП в Одесі постраждали 10 осіб. Аварія сталася сьогодні вранці: сміттєвоз зіткнувся з маршрутним таксі. Наразі правоохоронці встановлюють причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.