ua en ru

Ліон - Шахтар 2-2: відео голів та огляд матчу

Ліон - Шахтар 2-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Ліон" - "Шахтар" (twitter.com/fcshakhtar)

"Гірники" легко зуміли забити два голи, але втратили перемогу

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу другого туру групового етапу Ліги чемпіонів між французьким "Ліоном" і донецьким "Шахтарем".

Завдяки двом голам Жуніора Мораеса "Шахтар" впевнено вів у рахунку, проте все змінилося протягом всього двох хвилин другого тайму, коли "Ліон" встиг відігратися.

У стартовому матчі Ліги чемпіонів "Шахтар" двічі відігравався в домашньому матчі з "Хоффенхаймом", поєдинок також завершився з рахунком 2:2.

Після двох турів, з чотирма очками французька команда залишається на першому місці в групі F. На друге місце вийшов "Манчестер Сіті" (3 очки), "Шахтар" розташувався на третьому місці. Замикає таблицю з одним очком німецький "Хоффенхайм".

Головний тренер "Ліона" Брюно Женез: "Ми повністю провалили перший тайм, але змогли показати себе в другому, це важливо. У цілому, вважаю, що нічия - справедливий результат. У першому таймі "Шахтар" дуже легко переходив з оборони в атаку".

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "Дійсно, у нас була перевага в два м'ячі. Все йшло добре: ми домінували, провели чудовий перший тайм. У другому ж трапився переломний момент, коли суперник почав створювати нам складності в тих зонах, де він найсильніше".