ua en ru

"Ліон" закликав УЄФА провести матч з "Бешикташем" без глядачів

"Ліон" закликав УЄФА провести матч з "Бешикташем" без глядачів Фото: "Баварія" - "Реал" Мадрид

Під час першого матчу на трибунах і в місті сталися сутички фанатів

Президент французького футбольного клубу "Ліона" Жан-Мішель Ола закликав Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) провести матч-відповідь чвертьфіналу Ліги Європи з турецьким "Бешикташем" при порожніх трибунах після заворушень під час першої зустрічі команд. Про це повідомляє AFP.

"Проведення поєдинку за закритими дверима буде єдиним справедливим рішенням. Я сподіваюся, що УЄФА прийме всі необхідні заходи. Я не думаю, що ми зможемо забезпечити безпеку на грі, або без глядачів або на нейтральному полі. Буде важко їхати на матч з "Бешикташем", коли переповнює одержимість з усіх сторін, це дуже лякає", - сказав Ола,.

Перша гра клубів відбулася в четвер в Ліоні і закінчилася перемогою господарів з рахунком 2:1. Зустріч почалася з 45-хвилинною затримкою через заворушення, які влаштували фанати. Зустріч запланована для проведення 20 квітня в Стамбулі.

Нагадаємо, початок першого матчу 1/4 фіналу Ліги Європи між "Ліоном" і "Бешикташем" було відкладено через те, що велика кількість фанатів французького клубу перед початком поєдинку вибігли на поле.