ua en ru

LinkedIn планує збільшити до 50% кількість мобільних користувачів

Соціальна мережа LinkedIn, яка призначена для пошуку і встановлення ділових контактів, планує збільшити чисельність мобільних користувачів у 2014 р. до показника в 50% від загальної кількості відвідувачів свого сервісу. Про це повідомляє "Росія 24".

На сьогоднішній день компанія налічує 38% користувачів, які користуються мобільною версією соціальної мережі. Представники LinkedIn стверджують, що показника в 50% вдасться досягти вже в наступному році.

Загальна база користувачів LinkedIn зараз становить 238 млн осіб. Сьогодні в LinkedIn заявили, що з метою збільшення кількості мобільних користувачів компанія буде частіше оновлювати мобільні додатки і інтегрувати їх з різними платформами виробників гаджетів, таких як, наприклад, Apple.

В підтвердження намічених планів в середині цього місяця LinkedIn представила дві нових мобільних програми для фахівців з підбору персоналу і роботодавців.

Перше з них, Mobile Work With Us, дозволяє компаніям розміщувати оголошення про вільні вакансії на своїй сторінці в LinkedIn. Друге, Recruiter Mobile, розроблене, щоб допомогти хэдхантерам простіше залучати шукачів.

Як написав у корпоративному блозі старший директор по продуктах LinkedIn Паркер Барілл, фахівцям з підбору персоналу буває складно зв'язатися з кандидатами, не перебуваючи на робочому місці.

За його словами, додаток Recruiter Mobile буде вирішувати цю проблему, дозволяючи обом сторонам взаємодіяти незалежно від того, де вони знаходяться. Що стосується Mobile Work With Us, то цей додаток повинен допомогти залучати нових співробітників через сторінки в соцмережі людей, що вже працюють в компанії.