ua en ru

Ліга Європи: "Юве" обіграв "Фіорентину", "Порту" вибив "Наполі", а "Бенфіка" впоралася з "Тоттенхемом"

На футбольних полях Європи відбулися матчі-відповіді 1/8 Ліги Європи. Поєдинки відбулися 20 березня.

На футбольних полях Європи відбулися матчі-відповіді 1/8 Ліги Європи. Поєдинки відбулися 20 березня.

Після яскравої виїзної перемоги в Лондоні "Бенфіка" була "однією ногою" в чвертьфіналі, але гравці "Тоттенхема" думали інакше. Хоча, спочатку Гарай вивів португальців вперед. Але у другому таймі інтрига відродилася завдяки дублю Чадлі. "Шпорам" не вистачило одного голу, але його забили господарі - Ліма на останніх секундах матчу реалізував пенальті.

У принциповому італійському протистоянні "Фіорентини" і "Ювентуса" сильнішими виявилися туринці. У домашньому матчі вони перемогти не змогли, а у Флоренції вони це зробили із задоволенням. Єдиний гол у матчі забив Пірло, який відмінно реалізував штрафний удар.

"Наполі" і "Порту" видали дуже напружений матч. Вже на 21 хвилині Пандєв відкрив рахунок і вирівняв його за сумою двох зустрічей. Але протягом 7 хвилин другого тайму все "перекинулося на голову" - Гілас реалізував вихід один на один, а потім Куарежма розібрався з захисником і вбив м'яч у ворота. Але "Наполі" не здався і ще один гол зумів відквитати. Сапата точно пробив після пасу Кальєхона.

Найбільше інтриги було у протистоянні "Бетіса" та "Севільї". Після першої виїзної перемоги "Бетіса" 2:0 на цей раз перемогу в гостях відсвяткували севільці. Так що, командам довелося бити пенальті. І переможцем футбольної лотереї став "Бетіс".

"Анжі" не зміг забити у ворота АЗ і вилетів з турніру. Чеська "Вікторія" зуміла обіграти "Ліон" 2:1, але такого рахунку було мало - далі йдуть французи. "Валенсія" мінімально здолала "Лудогорец". "Базель" обіграв у гостях "Зальцбург" 2:1.

Тепер АЗ, "Базель", "Бенфіка", "Валенсія", "Ліон", "Порту", "Севілья", "Ювентус" чекають жеребкування чвертьфіналу Ліги Європи, яка відбудеться 21 березня.