ua en ru

Ліга Європи: "Валенсія" зуміла пройти "Базель", "Юве" знову обіграв "Ліон", а "Севілья" розгромила "Порту"

У Європі відбулися матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи. Поєдинки пройшли 10 квітня.

У Європі відбулися матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи. Поєдинки пройшли 10 квітня.

У Турині "Ювентус" досить легко повторно обіграв гостей з "Ліона". Рахунок відкрив Пірло, чудово виконавши штрафний удар. Потім Бріан ударом головою рахунок зрівняв. А у другому таймі Умтіті зрізав м'яч у свої ворота після удару Маркизіо. "Ювентус" впевнено йде до фіналу турніру, який пройде якраз в Турині.

Неймовірний камбек вдався "Валенсії". Після першого матчу у Швейцарії, де "Базель" переміг з рахунком 3:0, у іспанців мало хто вірив. А перший тайм іспанського поєдинку завершився з рахунком 2:0 - відзначилися голами Алькасер і Варгас. При такому розкладі, "Валенсія" понеслася спасати матч і зуміла це зробити - знову Алькасер завдав прицільного удару з лінії штрафної. У доданий час здали нерви відразу у двох гравців "Базеля", які отримали видалення. Це дозволило "Валенсії" довести справу до кінця. У підсумку хет-трик на рахунку Алькасера і п'ятий гол забив Бернат.

У протистоянні "Севільї" і "Порту" перший матч виграли португальці. Іспанці положення вирівняли вже на 5 хвилині домашнього матчу - Ракітіч реалізував пенальті. До кінця першого тайму рахунок був уже 3:0 - свої голи додали Виталло і Бакка. На початку другого тайму Коке отримав повторне попередження і залишив "Севілью" в меншості. Але "Порту" це не допомогло. Гамейро збільшив рахунок. І лише в доданий час "Порту" зумів розпечатати ворота суперника зусиллями Куарежми.

"Бенфіка" вдома повторно обіграла голландський АЗ. Голами відзначився Родріго, завдавши по точному удару в кожному з таймів.

Імена своїх суперників команди дізнаються 11 квітня, коли відбудеться жеребкування півфіналів. Самі півфінальні поєдинки відбудуться 24 квітня і 1 травня.