ua en ru

Ліга Європи: "Динамо" вдома розгромило "Тун"

Київське "Динамо" дуже впевнено відіграло матч проти "Туна", в якому забило три голи. Особливо красивим вийшов гол Ярмоленка в першому таймі.

Київське "Динамо" дуже впевнено відіграло матч проти "Туна", в якому забило три голи. Особливо красивим вийшов гол Ярмоленка в першому таймі.

Динамо - Тун 3:0
Голи:
Ярмоленко, 35, Мбокані, 60, Гусєв, 78
Динамо: Шовковський, Данило Сілва, Драгович, Хачеріді, Макаренко, Велозу, Аруна (Сидорчук, 70), Ярмоленко (Гусєв, 70, (Безус, 82) ), Бельханда, Ленс, Мбокані
Тун: Лют, Люті, Райнманн, Шенкель, Скринци, Хедигер, Саного, К. Шнойвли (Салман, 76), Дзуффи, Мартінес (Н. Феррейра, 65), М. Шнойвли (Садок, 62)

Дуже довго "Динамо" разгонялось. Хоча, Ярмоленко міг відкривати рахунок в самому дебюті матчу, але його дальній удар прийняла на себе поперечина. Натомість, друга спроба виявилася набагато вдалішою - Андрій змістився з флангу в центр і добре пробив з лівої.

Другий тайм вийшов у киян набагато яскравіше. Вже на 60 хвилині Мбокані поставив "крапку" у матчі - Сілва подав з правого флангу в штрафну і Дьемерси головою вбив м'яч в сітку. Було два чудових моменти у Ленса, але голландець двічі не влучив з забійних позицій. Натомість, влучив по воротах Гусєв після прострілу Сидорчука.

1. Генк - 2 перемоги, 1 нічия - 7 очок
2. Динамо - 1 перемога, 1 нічия, 1 поразка - 4 очки
3. Тун - 1 перемога, 2 поразки - 3 очки
4. Рапід - 2 нічиї, 1 поразка - 2 очки