ua en ru

Влітку 70 працівників АП і МОН почнуть вивчати англійську з професійною термінологією

Влітку 70 працівників АП і МОН почнуть вивчати англійську з професійною термінологією Фото: Міністерство освіти і науки України (Нужненко Сергій/УНІАН)

Навчання триватиме 12 місяців

Вже цього літа 70 працівників АП і МОН почнуть вивчення англійської мови з акцентом на професійну термінологію. Про це повідомили в прес-службі Міністерства освіти і науки.

"Шведський Інститут і Міністерство закордонних справ Швеції підтримали проект з вивчення іноземної мови для українських державних службовців - 70 працівників Адміністрації Президента та Міністерства освіти і науки України зможуть удосконалити знання англійської протягом 12 місяців", - йдеться в повідомленні.

У МОН наголосили, що проект організований за підтримки Global Goverment та ініційований громадською ініціативою GoGlobal.

"Заняття почнуться вже цього літа. Всі учасники були відібрані для навчання за конкурсом і зможуть покращувати навички за допомогою онлайн-платформи міжнародної компанії EF Education First. Державні службовці будуть вивчати англійську мову з акцентом на термінологію, яка важлива для їх роботи", - розповіли в GoGlobal.

Також повідомляється, що завдяки проекту Global Goverment, вже близько 1400 службовців вже змогли вивчати англійську протягом 2016 року.

Нагадаємо, з серпня 2017 року українські школярі зможуть навчатися у США зі знижками 50%.