ua en ru

Літо без турбот — разом з водонагрівачами Thermex

Літо без турбот — разом з водонагрівачами Thermex

Застарілі комунікації і труби, непередбачуваність подачі гарячої води, а також підвищення тарифів на неї — ці та інші причини роблять водонагрівачі одним з найбільш популярних побутових приладів. Все більше українців встановлюють в квартирах бойлери різних типів. Водонагрівачі компанії Thermex заслужили довіру покупців завдяки широкому модельному ряду і гарному співвідношенню ціни до якості.

Маркетологи інтернет-магазину "Алло" склали огляд найбільш популярних водонагрівачів Thermex. У шорт-лист увійшли прилади різних цінових сегментів, представлені на allo.ua/ru/products/vodonagrevateli/proizvoditel-thermex/.

Відкриває рейтинг модель THERMEX ID 80 V — водонагрівач об'ємом 80 л. Такої кількості води цілком вистачить для невеликої сім'ї. Потужність пристрою — 2 кВт. Бак з нержавіючої сталі має суперплоскую форму, за рахунок чого вписується практично в будь-який інтер'єр — як по дизайну, так і за габаритами. Електронне управління забезпечує зручність експлуатації. Про безпеку виробник також подбав — передбачена система самодіагностики і захисне відключення.

Компактний накопичувальний водонагрівач Thermex H 10-O розрахований на нагрів 10 л води за 25 хвилин. Його потужність становить 1500 Вт. Цю модель легко встановити над раковиною у ванній або на кухні. Магнієвий анод оберігає бак від накипу і корозії, а покриття з биостеклофарфора — від іржі. Захист від перегріву не дозволяє температурі перейти максимальну позначку.

Thermex ERD 80 V — бойлер об'ємом 80 л і потужністю 1.5 кВт. Биостеклофарфоровое покриття очищає воду від бактерій і захищає бак від корозії. Завдяки особливій технології нанесення покриття не містить бульбашок повітря, а тому витримує будь-які перепади тиску води. У цій моделі, представленої інтернет-магазині Алло, використовується сухий ТЕН, захищений від контакту з водою. В результаті користувач отримує більш тривалий термін експлуатації нагрівача.

Потужність Thermex ER 50 V становить 1500 Вт, об'єм — 50 л. ТЕН, виготовлений за технологією SilverHeat, практично не може вийти з ладу, тому про надійність пристрою можна не хвилюватися. Крім того, іони срібла володіють сильними антибактеріальними властивостями, у зв'язку з чим такий нагрівальний елемент забезпечує чистоту води.

Замикає рейтинг Thermex IF 50-H — модель горизонтального типу установки з серії Flat Plus. Завдяки компактним розмірам такий водонагрівач легко впишеться навіть в невелике приміщення. Два незалежних Тена, два режими роботи, зручне електронне управління — пристрій володіє значними перевагами. За безпеку відповідають система самодіагностики, захист від перегріву і від включення без води.