ua en ru

Лісову пожежу в Херсонській області локалізовано

Лісову пожежу в Херсонській області локалізовано Фото: гасіння лісової пожежі (yatsenyuk.org.ua)

Продовжується гасіння окремих тліючих осередків лісової підстилки

У Херсонській області рятувальники локалізували чергову лісову пожежу, яка днем раніше виникла на території Костогризівського лісництва. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що 22 липня близько 17:00 поблизу с. Поди Олешківського району на території Костогризівського лісництва "Цюрупинське лісомисливське господарство" виникло загорання лісової підстилки та хвойного лісу на площі близько 10 га.

"О 21:00 22 липня пожежу локалізовано, продовжується гасіння окремих тліючих осередків лісової підстилки", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, для проведення повітряної розвідки та гасіння пожежі було залучено гелікоптер МІ-8 із водозливним пристроєм Міністерства оборони України.

Загалом же, як доповіли в ДСНС, до ліквідації пожежі залучено 7 одиниць техніки та 15 людей, у тому числі від Держслужби 4 одиниці техніки та 9 рятувальників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Херсонській області на території Костогризівського лісництва сталося загоряння лісової підстилки та хвойного лісу на площі близько 5 га, місцями з переходом у верхову пожежу.