ua en ru

Лещенко заявив про переговори з партією Касько-Сакварелідзе

Лещенко заявив про переговори з партією Касько-Сакварелідзе Фото: Сергій Лещенко розповів про політичні плани

На думку нардепа, дострокові парламентські вибори - неминучі

Народний депутат Сергій Лещенко, який бере участь в об’єднавчому з’їзді партії "Демократичний альянс", заявив про те, що ведуться переговори з партіями, які утворюються в середовищі колишніх співробітників прокуратури - грузинської команди. Про це він сказав журналістам перед з’їздом, передає ВВС Україна.

Очікується, що партія "Демальянс", яку очолює Василь Гацько, перетвориться на об’єднавчу платформу нової політичної сили, до складу якої можуть увійти члени Ради від БПП Лещенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук, а також позафракційна Вікторія Пташник.


"Дострокові вибори неминучі. Але консолідація партії потрібна, незалежно від того, чи будуть ці вибори", - заявив перед з’їздом Лещенко.

Він також повідомив, що "тривають переговори з партіями, які утворюються в середовищі колишніх співробітників прокуратури - грузинської команди".

Нагадаємо, раніше стало відомо про створення ще однієї партії реформаторів, до якої долучаться екс-заступники генпрокурора Віталій Касько і Давід Сакварелідзе та нардеп Віктор Чумак.