ua en ru

Лещенко: Тимошенко найняла нових піарників у США за 0,5 млн грн на місяць

Лещенко: Тимошенко найняла нових піарників у США за 0,5 млн грн на місяць Фото: Юлія Тимошенко

Сума оплати становить 25 тис. дол. на місяць

Депутат Верховної Ради України (ВРУ) від фракції "Блок Петра Порошенко" Сергій Лещенко повідомив, що представляти політичні інтереси лідера фракції "Батьківщина" в Раді Юлії Тимошенко у США буде компанія MKW Group LLC. Про це парламентар написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема Лещенко опублікував угоду про надання консультативних послуг від 1 травня 2015 р. Відповідно до документу ці послуги оплачує британська компанія Trident Foundation. Сума оплати становить 25 тисяч доларів на місяць, що становить близько 550 тисяч гривень.

фото: угода фото: угода

"Представництво MKW Group LLC включає надання політичних консультаційних послуг Юлії Тимошенко", - підкреслюється у документі.

Раніше нардеп Лещенко повідомляв, що звернувся до Генеральної прокуратури з проханням перевірити факти незаконного фінансування Тимошенко.

Нагадаємо, суд у нью-йоркському районі Манхеттен в п'ятницю відхилив позов, поданий колишнім прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко проти підприємця Дмитра Фірташа і ряду інших осіб за звинуваченням у шахрайстві в США.