ua en ru

Лень: Недостатньо просто грати в НБА, потрібно стати чемпіоном

Лень: Недостатньо просто грати в НБА, потрібно стати чемпіоном Фото: Олексій Лень

Олексій Лень ставить перед собою високі цілі

Український гравець "Фінікс" Олексій Лень розповів про свої цілі в головній баскетбольній лізі планети. Про це повідомляє сайт ФБУ.

"Коли мені виповнилося 18 років, виїхав до США і поступив в університет Меріленд, де продовжив грати в баскетбол за університетську команду. Перший рік було дуже важко, я не завжди розумів, чого хоче від мене тренер на майданчику. Дуже допомогли дружба і спілкування з хлопцями з команди. На другий рік вже стало легше і вдалося показати себе і свою гру, тому вирішив спробувати свої сили на драфті НБА. Перед драфтом, довелося пройти операцію голеностопа і вже ніхто не був упевнений, чи правильний я роблю крок, виставляючись на драфт. Звичайно, всі дуже хвилювалися і переживали, але все пройшло вдало і мене вибрала команда «Фенікс» під п'ятим номером на драфті 2013 року", - сказав Лінь.

"Просто потрапити в НБА - цього мало. Потрібно стати чемпіоном. Зараз я гравець "Фінікс", і всі мої думки про те, як допомогти моїй команді виграти. В далеке майбутнє не заглядаю. Поки я тільки намагаюся стати хорошим гравцем НБА". - додав українець.

Додамо, зараз "Фінікс" йде на четвертому місці в Тихоокеанському дивізіоні.