ua en ru

На лікуванні в медзакладах Міноборони перебуває більше 160 українських військових

На лікуванні в медзакладах Міноборони перебуває більше 160 українських військових Фото: Оксана Гаврилюк

24 військові ЗСУ перебувають на лікуванні закордоном

На лікуванні в медичних закладах Міноборони України сьогодні перебуває 166 військових Збройних сил України, а також 3 військових інших військових формувань. Про це заявила начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України підполковник Оксана Гаврилюк сьогодні в ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогодні на лікуванні та під медичним контролем в медичних закладах Міноборони України перебуває 166 військових ЗСУ, а також 3 військових інших військових формувань. 24 військові ЗСУ перебувають на лікуванні закордоном", - повідомила Гаврилюк.

За її словами, для реабілітації військовослужбовців у закладах Міноборони України виділено 1,5 тис. ліжок, а у госпіталях ветеранів війни - майже 8 тис. ліжок.

"На сьогодні реабілітацію в санаторно-курортних закладах проходять 147 військовослужбовців, всього з початку 2015 року пройшли 1089 військових", - повідомила Гаврилюк.

Нагадаємо, за словами Гаврилюк, Міноборони за тиждень провело 76 тендерів тилового забезпечення в електронній системі держзакупівель на загальну суму близько 353 млн грн.