ua en ru

Міноборони за тиждень провело 76 тендерів тилового забезпечення в електронній системі держзакупівель

Міноборони за тиждень провело 76 тендерів тилового забезпечення в електронній системі держзакупівель Фото: Оксана Гаврилюк

У ході торгів вдалося заощадити 61 ,7 млн грн., що склало 17% від очікуваної вартості продукції

Міністерство оборони України цього тижня провело 76 тендерів тилового забезпечення в електронній системі державних закупівель PROZORRO на загальну суму близько 353 млн грн. Про це заявила начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України підполковник Оксана Гаврилюк сьогодні в ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Цього тижня Міноборони України провело 76 тендерів тилового забезпечення в електронній системі державних закупівель PROZORRO на загальну суму близько 353 млн грн. У ході торгів вдалося заощадити 61 ,7 млн грн., що склало 17% від очікуваної вартості продукції . За результатами електронних аукціонів Міноборони України уклало договори на суму, яка перевищує 26 млн грн. Тривають торги ще по 192 лотам Міноборони України на загальну суму 750 млн грн", - повідомила Гаврилюк.

Всього, за її словами, у 2015 р. Міноборони України уклало 49 додаткових угод та 362 договори на загальну суму понад 2 млрд грн.

"Згідно з цими договорами ЗСУ вже отримали понад 182 тис. літніх камуфляжів, 91 тис. пар берів, 48 тис. бронежилетів, понад 74 тис. кулезахисних шоломів, 44,5 тис. комплектів костюмів для різних родів військ та підрозділів, а також 91,5 тис. костюмів для захисту від води, 91 тис. 200 спальних мішків, понад 1 тис. наметів", - заявила Гаврилюк.

Нагадаємо, згідно з інформацією речника штабу АТО, підполковника Анатолія Стельмаха, російсько-терористичні війська впродовж 11-13 серпня збільшували активність вздовж усієї лінії розмежування.