ua en ru

У ЛДНР переслідують переданих по обміну полонених, - розвідка

У ЛДНР переслідують переданих по обміну полонених, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (vk.com/sdd_sevastopol)

Розпочато переслідування, арешти і показові засудження осіб, які повернулися в ДНР

На територіях самопроголошених Луганської та Донецької "народних республіках" почалися переслідування осіб, які повернулися після обміну полоненими. Про це повідомляє штаб АТО.

"За даними розвідки штабу АТО, на територіях псевдореспублик розпочато переслідування, арешти і показові засудження осіб, які повернулися в самопроголошену ДНР після обміну полоненими", - йдеться повідомленні.

Повідомляється, що співробітники так званого "МГБ ДНР" інкримінують колишнім бойовикам співпрацю з українськими спецслужбами.

зокрема, 28 грудня 2017 року був затриманий громадянин Сіренко С. А., який був переданий в так звану "республіку" в рамках процедури обміну полоненими, а 6 січня 2018 року цим же "відомством" були затримані члени "Союзу Військовополонені та Політв'язнів Донбасу" Гармаш Максим і Сергій Бабич.

Невизнані республіки засуджують своїх "захисників" на терміни від 14,5 до 18 років ув'язнення в колоніях суворого режиму.

ПРЕС-ЦЕНТР ШТАБУ АТО ІНФОРМУЄ За даними розвідки штабу АТО, на теріторіях псевдореспублік розпочато переслідування, аре...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що серед звільнених з полону проросійських бойовиків на Донбасі є підозрювані у фінансуванні тероризму.

Як відомо, 27 грудня, в рамках обміну полоненими на Донбасі українській стороні передали 74 заручника.