ua en ru

Лазорко оточив себе охороною та не хоче залишати свій кабінет, - Демчишин

Лазорко оточив себе охороною та не хоче залишати свій кабінет, - Демчишин Олександр Лазорко

Відсторонений голова правління ПАТ "Укртранснафта" Олександр Лазорко не хоче залишати свій кабінет і оточив себе охороною. Про це журналістам заявив міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин, який прибув на місце події, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми постараємося захистити свої права однозначно. Насправді не було ніяких підкилимних домовленостей підкилимних ігор. Був нормальний розмова про те, що ми не хочемо ніякі силові заходи проводити. Ніхто собі таких завдань не ставить... ми виключно в юридичній площині рухаємося", - розповів Демчишин.

Він також розповів про роль у сьогоднішньому інцидент голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського.

"Він (Коломойський) сьогодні нам заявив, що він несе моральну відповідальність за компанію "Укртранснафта", тому він не міг не прийти на цю зустріч, не міг не підтримати пана Лазорка", - зазначив Демчишин.

При цьому на запитання, як пов'язані Коломойський та Лазорко міністр відповів: "Я впевнений, що вони не перебувають у якихось родинних зв'язках".

За словами Демчишина, переговори будуть продовжуватися.

"Зрозумійте, у таких заходах кінця немає - це тільки перший етап. Вона (ситуація) у процесі вирішення", - заявив міністр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський в супроводі озброєних людей прибув в офіс ПАТ "Укртранснафта" в Києві.

Глава Міненерго Володимир Демчишин, який прибув на місце події, заявив, що в будівлі компанії немає озброєних людей.