ua en ru

Лавров у розмові з Керрі закликав Київ до прямого діалогу з ДНР і ЛНР

Лавров у розмові з Керрі закликав Київ до прямого діалогу з ДНР і ЛНР Джерело фото:flickr.com/U.S. Consulate General Munich
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров  у телефонній розмові з державним секретарем США Джоном Керрі закликав Київ до прямого діалогу з так званими Донецької та Луганської "народними республіками".

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров у телефонній розмові з державним секретарем США Джоном Керрі закликав Київ до прямого діалогу з так званими Донецької та Луганської "народними республіками". Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС РФ.

"При обміні думками про поточну обстановку на південному сході України С. В. Лавров особливо підкреслив пріоритетний характер налагодження сталого прямого діалогу Києва з Донецьком і Луганськом в контексті минулих там виборів, а також неприпустимість зриву виконання мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше МЗС Росії заявив, що поважає "вибори" в Луганській і Донецькій "народних республіках", що пройшли 2 листопада 2014 р.