ua en ru

Лауреат загальнонаціональної програми "Людина року-2017" в номінації "Лідер малого та середнього бізнесу року"

Лауреат загальнонаціональної програми "Людина року-2017" в номінації "Лідер малого та середнього бізнесу року"

Клініка "Олега Колибабы" (ТОВ "Леомед")

Головний лікар, керівник клініки і співвласник Олег Колібаба

Лауреат загальнонаціональної програми "Людина року-2017" в номінації "Лідер малого та середнього бізнесу року"

Існуючі на даний час корпоративні нагороди: Сертифікати, грамоти і подяки від медичних Асоціацій.

найвагоміші здобутки Вашої компанії в 2017 році: Вивів клініку в ТОП 5 в області пластичної хірургії за кількістю зроблених операцій. За 2017 рік ми провели понад 3500 операцій з естетичної хірургії.

Девіз Вашої клініки: Медицина майбутнього вже сьогодні.

Хто чи що є талісманом для Вашої клініки?: Персонал і командна робота– це найцінніше і саме те, що забезпечує успіх будь-якої компанії на ринку.

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Допомагати людям щиро і дивитися на світ їх очима.

Як ви вважаєте, що дозволилої компанії вийти в лідери? У чому ваша унікальність?: Системна робота всупереч усьому: криза – а ми говоримо ринку "так", все закриваються – а ми говоримо ринку "так", все опускають ціни – а ми говоримо ринку "так".

Які передові технології застосовуються в роботі компанії?

Враховується позитивний досвід інших країн?: Лазерна хірургія – це нове слово в пластичній та загальної хірургії, саме технологічність дозволяє на зовсім іншому рівні проводити всі наші операції і добиватися високих результатів. Це те, що визначає нашу унікальність і можливість бути краще інших. Це те, що забезпечує швидко і якісно проводити будь-які операції та мінімізувати ускладнення. Це те, що дає нам можливість забезпечувати швидку реабілітацію та дарувати пацієнтам позитивні емоції від відвідувань нашої клініки. А посмішка пацієнта після проведених операцій– це для нас найцінніше!

чи Існує в сфері Вашої професійної діяльності таке поняття, як "Кодекс честі"?: Насамперед – здоров'я, а потім – краса.

Яким чином велика кількість різних людей змусити думати про успіх однієї компанії?: Подарувати позитивні емоції як можна більшій кількості людей звернулися, це значить на всіх етапах пацієнт відчуває себе потрібним і важливим, а після того як пацієнт виходить з посмішкою – він сам захоче, щоб про компанії дізнався весь світ – і потім цей процес не зупинити

Бути сьогодні успішним – це... Це йти на крок попереду, знати дуже глибоко свого пацієнта і не зупинятися.

Ваш улюблений афоризм?: Багато скаржаться на свою зовнішність і ніхто — на мізки. (Фаїна Раневська)

Філософсько-економічне питання: коли, на вашу думку, малий бізнес стає великим?: Коли бренд починає працювати на компанію, а компанія не на бренд.

Яким ви бачите майбутнє малого та середнього бізнесу в Україні?: має бачити насамперед наша держава – і на державному рівні створювати умови для розвитку бізнесу, а ми не підведемо!

Коли ваша компанія стане корпорацією?: Справа не в назві, а в суті – ми не прагнемо до корпорації, ми прагнемо стати номером 1 на ринку України по довірі до нас пацієнтів

Хто з видатних діячів людства може бути взірцем і прикладом для співробітників Вашої компанії?: Уїнстон Черчілль – віра і наполегливість на шляху до перемоги, незважаючи на відсутність віри людей навколо. Особа, яка змінила хід другої світової війни та історії.

Якщо щастя не в грошах, то в чому?: А якщо таки в грошах, то чому?: Щастя не залежить від зовнішніх умов – воно залежить від внутрішнього порядку (Дейл Карнегі).

Наповнити життя як можна великою кількістю позитивних емоцій

Коефіцієнт щастя від того, що заробив 2 млн. доларів такий же, як вийти з ранку пройтися по росі і зустріти перші промені сонця з улюбленими людьми.

Що є гордістю вашої компанії?: Звичайно люди! Людський ресурс - це душа нашої компанії, без них наші технології не будуть працювати. А технологічність дозволяє на високому рівні виконувати будь-які операції.

чи Є у Вас мрія, що поки не здійснилась?: Так Зробити як можна більше людей красивими і щасливими.

Довідка

Клініка була заснована в 2003 році як багатопрофільний медичний центр, основним напрямком якої була гінекологія, з поліклінічної та малоінвазивною хірургією. Клініка функціонувала під назвою "Берегиня".

З 2012 року клініка розширювала свою діяльність, впроваджуючи новітні технології лазерної хірургії, які дозволяють надавати медичну допомогу на експертному рівні та скорочувати період реабілітації пацієнтів. Завдяки цьому клініка придбала новий етап свого розвитку, розширюючи свій профіль діяльності.

У клініці з'явилися такі напрямки як урологія, дерматологія, терапія, УЗД і пластична хірургія, яке стало основним і пріоритетним напрямком.

З 2015 року під назвою МЦ "Олега Колибабы" клініка успішно працює на ринку України, надаючи пацієнтам поліклінічну та хірургічну допомогу на експертному рівні. Саме пластична хірургія на сьогоднішній день є тим напрямком, з яким асоціюють ім'я клініки.