ua en ru

Латвія направила на кордон з Білоруссю батальйон поліції спеціального призначення

Латвія направила на кордон з Білоруссю батальйон поліції спеціального призначення Фото: Латвія направила на кордон з Білоруссю поліцейський спецназ (Getty Images)

Державна поліція Латвії направила на кордон з Білоруссю для боротьби з напливом нелегальних мігрантів батальйон спеціального призначення. Його співробітники надаватимуть прикордонникам підтримку, в тому числі при патрулюванні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Держполіції Латвії.

"Держполіція направила до кордону на чотири тижні 71 співробітника батальйону спеціального призначення з усіх регіонів Латвії, крім Ризького", - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що на тлі надзвичайної ситуації на латвійсько-білоруському кордоні, для запобігання проникнення незаконних мігрантів на територію країни, Держполіція буде надавати підтримку прикордонникам. Для цього мобілізовано як особовий склад поліції, так і матеріально-технічні ресурси.

Відзначається, що співробітники батальйону спеціального призначення вже приступили до патрулювання кордону Латвії з Білоруссю разом з прикордонниками.