ua en ru

Лаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчу

Лаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Лаціо" - "Динамо" (fcdynamo.kiev.ua)

Голи Циганкова і Мораеса принесли київському клубу нічию

до Уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи між київським "Динамо" та римським "Лаціо".

Київське "Динамо" показало якісну гру в Римі і добуло результативну нічию (2:2) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Лаціо".

У стартові хвилини кияни обіцяли швидко переходити від атаки до оборони і навпаки, миттєво перебудовуючись. Втім, до серйозних загроз воротам справа не доходила.

Після перерви динамівці розвинули свій успіх, коли Віктор Циганков скористався відмінною знижкою Артема Бесєдіна і забив красивий гол п'ятою. Втім, довго радіти українським уболівальникам не довелося, адже дуже швидко Феліпе Андерсон спочатку асистував Чіро Іммобіле, а потім і сам забив.

Лаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчуЛаціо - Динамо 2-2: відео голів та огляд матчу

Після цього Олександр Хацкевич вирішив перейти на гру в два чистих форварда. Кияни намагалися не зажиматься, йти вперед і шукати можливості зрівняти рахунок. Вийшовши на заміну Жуніор Мораес забив чудовий гол дальнім ударом і приніс своїй команді нічию.

Головний тренер "Лаціо" Сімоне Індзагі: "Звичайно, залишилося розчарування після штанги на останній хвилині. Рахунок 3:2 означав би зовсім інший матч-відповідь у Києві. Тепер же нам потрібно тільки вигравати, щоб рухатися далі."Динамо" зіграло так, як ми і очікували. Звичайно, ми не повинні були пропускати першими і краще оборонятися на дальній штанзі при подачі. Але ми змогли перевернути все назад, втратили ще кілька шансів, а потім пропустили гол топ-класу. Очевидно, нам слід було щільніше грати з Мораесом і не давати йому бити по воротах".

Головний тренер "Динамо" АлександрХацкевіч: "Ми зіграли тільки перший тайм. Результат в ньому нас задовольнив, фрагментами задовольнила і гра - і м'яч контролювали, і в атаку виходили. Якщо говорити про мій вибір стартового складу, то залишити Хачеріді в запасі було моїм рішенням , до Шепелеву, молодому хлопцю, в плані гри питання, а у Мораес після матчу з "Зорею" була застуда, тому у нас не було вибору. Але, думаю, Артем зіграв на досить високому рівні".