ua en ru

Ланьо на допиті ТСК по Мукачевому заявив, що "Правий сектор" хотів його ліквідувати

Ланьо на допиті ТСК по Мукачевому заявив, що "Правий сектор" хотів його ліквідувати Фото: Михайло Ланьо

Контрабанду на кордоні контролює СБУ, МВС та голова ОДА, - Ланьо

Тимчасова слідча комісія (ТСК) щодо подій у Мукачевому допитує народного депутата Михайла Ланьо, під час якого він заявив, що "Правий сектор" хотів його ліквідувати. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Ігор Мосійчук.

"Розповідає, що коли пролунав перший постріл, він проводив бесіду з комбатом ПС Закарпаття Романом Стойко, який нібито сказав після цього, що своїми контуженими бійцями він не керує", - написав він.

За словами Мосійчука, Ланьо заявив, що народний депутат Віктор Балога пропонував йому 30-відсоткову франшизу на його партію "Єдиний центр" і підтримати його сина на виборах мера Мукачевого.

"Ланьо заявляє, що Віктор Балога є організатором бійні в Мукачевому і мав на меті позбутися від ПС, який до цього фінансував, одночасно скомпроментувавши його як політика... Стверджує, що контрабанду на кордоні контролює СБУ, МВС та голова ОДА, а він до того не має ніякого відношення. Заявляє, що ні він, ні його люди до бійні в Маріїнському парку в часі Революції Переваги участі не брали. Повідомив, що його вчора блокували прикордонники і хвилин 10 тримали. Сьогодні його сім'я виїхала за кордон, а він залишився. Вважає, що ПС хотів його ліквідувати", - розповів Мосійчук.

Наразі ТСК по Мукачево опитує народного депутата Михайла Леньо більш відомого під кличкою "Блюк".Розповідає, що коли пр...

Posted by Ігор Мосійчук on 18 липня 2015 р.

Нагадаємо, раніше Ланьо заявив, що не збирається залишати Україну.