ua en ru

КВБЗ відкликав один зі своїх електропоїздів "Інтерсіті+" для заміни обладнання, - "Укрзалізниця"

ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" (КВБЗ) 8 липня 2014 р. відкликав один з електропоїздів власного виробництва "Інтерсіті+", який курсує на маршруті "Київ-Вінниця-Одеса", для заміни перетворювачів особистих потреб системи забезпечення електроживлення.

ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" (КВБЗ) 8 липня 2014 р. відкликав один з електропоїздів власного виробництва "Інтерсіті+", який курсує на маршруті "Київ-Вінниця-Одеса", для заміни перетворювачів особистих потреб системи забезпечення електроживлення. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту України "Укрзалізниця".

"Учора бригада сервісної служби заводу-виробника після прибуття електропоїзда на станцію "Одеса" виявила відмову у роботі перетворювачів, тому пасажирів було пересаджено у поїзд №24 "Одеса-Москва", а виробник відкликав електропоїзд для оперативного усунення несправностей", - йдеться в повідомленні.

Як пояснюють в "Укрзалізниці", несправності стосуються обладнання, яке забезпечує функціонування систем освітлення, вентиляції, кондиціювання та санвузлів.

При цьому у компанії спростовують інформацію ЗМІ про виникнення недоліків у конструкції електропоїзда виробництва ПАТ КВБЗ.

"Склад електропоїзда на ходу. Він самостійно прибув із Одеси на станцію "Крюків-на-Дніпрі". Сталася лише відмова обладнання, яке не дозволяє створити комфортні умови для пасажирів. Просимо вибачення", - зазначив при цьому технічний директор КВБЗ Сергій Лутонін.

За інформацією завода-виробника, для відновлення роботи даного обладнання знадобиться орієнтовно 10 днів.

На даний момент перевезення пасажирів на маршруті "Київ-Вінниця-Одеса" здійснюється другим електропоїздом "Інтерсіті+" №761/762 виробництва ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" у штатному режимі.