ua en ru

Квіташвілі поскаржився на повсюдний лобізм в Україні

Квіташвілі поскаржився на повсюдний лобізм в Україні Фото: Олександр Квіташвілі

Квіташвілі вражений лобізмом в Україні

Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі поскаржився на повсюдний лобізм в Україні. Про це він заявив сьогодні в ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я просто не можу зрозуміти, як це можливо, що виходячи з інтересів країни, деякі товариші депутати потрапляють під вплив різних груп інтересів. Це вже доходить, я не знаю, до якої точки. Так, звичайно, у всіх країнах є лобізм, всі лобіюють свій бізнес - це правильно, це нормально. Але не так само. Ніхто не лобіює призначити когось заступником директора департаменту чогось. Я такого не бачив. А тут лобіюють все", - заявив Квіташвілі.

"У мене немає ні політичних інтересів, я не хочу балотуватися в депутати Верховної Ради, не дай Бог, я не хочу йти в інше міністерство тут - мені це не цікаво і я не хочу йти в бізнес в Україні. Я приїхав сюди на конкретну справу. Я це діло зробив. У мене лежить пакет - 130 сторінок змін законів. Беріть, будь ласка, приймайте і міняємо країну. Не хочете - заради Бога", - додав міністр.

Нагадаємо, фракція "Блоку Петра Порошенко" пропонує фракціям коаліції розглянути питання відставки міністра охорони здоров'я України Олександра Квіташвілі.