ua en ru

Квартирне питання: в передмісті Києва з'явиться новий житловий комплекс

Квартирне питання: в передмісті Києва з'явиться новий житловий комплекс

"Квартирне питання" – це традиційно одне з найгостріших проблемних питань для кожної родини. Вирішення якого, тобто придбання власного житла, облаштування сімейного гніздечка, є першочерговим і життєво необхідним завданням.


Ринок Києва і Київської області наразі є насичений пропозиціями від забудовників. Квартири пропонують на будь-який смак і фінансові можливості.


Для людини, яка зважилась на покупку житла врахувати дуже важливо всі переваги та недоліки майбутньої оселі, місцевості де вона буде знаходитись, інфраструктури. Всім хочеться, щоб майбутній життєвий простір був максимально комфортним і втілював мрію про власну надійну і тиху гавань, де можна відпочити від бурхливого, сповненого стресами професійного життя.

Одна з основних сучасних тенденцій на ринку нерухомості Київщини - це збільшення продажів житла в передмісті Києва. Все більше людей віддають перевагу саме містам – сателітам столиці. І причина тут не тільки в значно меншій ціні за квадратний метр (навіть на околицях Києва ціни значно вищі) хоча це теж, зрозуміло, дуже важливий фактор.

В 5-ти кілометрах від Києва розташоване дуже затишне місто зі смачною назвою, яка багато в чому відповідає самому духу – Вишневе. Це місто поєднує в собі тихий сповільнений темп з гармонійною, домашньою атмосферою й усі можливі інфраструктурні та розважальні елементи столиці. Тут є все для відпочинку і розвитку в безпечному затишному і чистому середовищі. Вишневе – місто духовності. В місті багато релігійних установ різних конфесій і це додає відчуття тепла і добра, аби це відчути варто просто прогулятися вулицями.

В місті розпочинається будівництво нового житлового комплексу, який буде поєднувати в собі соціальну спрямованість з інноваційними технологіями і дизайном. Цей ЖК буде максимально відповідати духу міста Вишневе, стане невід’ємною його частиною, доповнить атмосферу міста своєю важливою часткою. І назва відповідна – "АТМОСФЕРА". Знаходитись буде на вулиці Європейській.

Житловий комплекс "АТМОСФЕРА" - це не тільки технологічно довершений і цілісний проект, а в першу чергу проект орієнтований на потреби людей.

Атмосфера на території побудує власний дитячий садок і початкову школу.

Це те, що дуже часто забувають робити інші забудовники, створюючи тим самим певну напругу, адже кількість сімей з дітьми зростає, а садочків і шкіл не збільшується.

Створення необхідної, зручної, людино орієнтованої інфраструктури в межах ЖК Атмосфера є пріоритетним завданням для забудовника. Житловий комплекс буде закритого типу з цілодобовою охороною. Це все для того, аби створити справжню атмосферу затишку і розвитку, атмосферу в яку хочеться поринути після важкого робочого дня, атмосферу, де безпечно і комфортно.

ЖК Атмосфера безумовно обіцяє стати перлиною Вишневого.