ua en ru

Куць призначений начальником управління СБУ у Донецькій і Луганській областях

Куць призначений начальником управління СБУ у Донецькій і Луганській областях Фото: Олександр Куць (скріншот youtube.com Маріупольське ТВ)

Порошенко призначив начальника СБУ в Донецькій і Луганській областях

Олександр Куць призначений начальником Головного управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях. Відповідний указ президента України Петра Порошенка опубліковано на його сайті.

"Призначити Куця Олександра Івановича начальником Головного управління Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях", - йдеться в документі.

Відзначимо, до цього Куць обіймав посаду начальника Головного управління СБУ в Донецькій області. На сайті президента в публікації від 5 серпня 2017 року говориться, що він пройшов люстраційну перевірку.

"Встановлено, що щодо Куця Олександра Івановича, начальника Управління Служби безпеки України в Донецькій області, не застосовуються заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко призначив Віктора Кононенка новим заступником голови СБУ. До цього у травні президент призначив начальників управлінь СБУ в шести областях.