ua en ru

Курси надання домедичної допомоги за стандартами НАТО вже пройшли 300 поліцейських

Курси надання домедичної допомоги за стандартами НАТО вже пройшли 300 поліцейських Фото: В’ячеслав Аброськін (npu.gov.ua)

Правоохоронці пройшли 48-годинний курс спецпідготовки

Курси надання домедичної допомоги за стандартами НАТО вже пройшли 300 українських поліцейських. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін, повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Перші 300 поліцейських вже пройшли курси домедичної допомоги за стандартами НАТО", - повідомив він під час церемонії відкриття навчально-тренувального центру домедичної підготовки.

За словами Аброськіна, правоохоронці пройшли 48-годинний курс спецпідготовки для працівників, які, за своїми службовим обов‘язками, повинні надавати домедичну допомогу постраждалим, але не мають медичної освіти.

"Всі співробітники Національної поліції мають навчитися надавати якісну домедичну допомогу, адже правильно та вчасно надана медична допомога може врятувати життя і у такі моменти важлива кожна секунда", - наголосив Аброськін.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Степан Полторак заявляв, що амбітний план відповідності стандартам НАТО Україна виконує на 90%.