ua en ru

Курс біткоіна опустився нижче 10 тисяч доларів за монету

Курс біткоіна опустився нижче 10 тисяч доларів за монету Фото: біткоін (pixabay.com)

Курс біткоіна опустився до 9,9 тис. доларів

Курс криптовалюти біткоін (Bitcoin) впав нижче позначки в 10 тис. доларів за монету. Про це свідчать дані порталу Coinmarketcap.

Повідомляється, що у 15:49 (за київським часом) курс біткоіна опустився до 9,9 тис. доларів. А вже до 16:29 піднявся до 10,1 тис. доларів за монету.

Нагадаємо, вчора курс кріптовалюти Bitcoin знизився до 10,6 тисяч доларів за монету.

Відзначимо, що 6 лютого курс біткоіна опустився нижче 6 тисяч доларів за монету. Таким чином найвідоміша криптовалюта за одну добу втратила в ціні близько 3 тисяч доларів - більш ніж 20%. При цьому криптовалюта E-coin виросла в ціні на 4 742,49% за добу. Також зросли NEM (на 7,58%), NEO (на 2,11%) і Tether (на 1,10%).

З грудня 2017 року, коли біткоін на піку своєї вартості оцінювався в майже 20 тисяч доларів, цифрова валюта продовжує безперервно падати в ціні. Однією з причин, за якими відбувається це падіння, аналітики називають рішення Китаю заборонити майнінг біткоінів в країні, а також заборона на використання кредитних карток для покупки биткоинов британськими та американськими банками і загальні зусилля, які роблять уряду щодо регулювання ринку криптовалют.